top of page

Adriana Caraza

Arhitect asociat
adi rost.jpg

Adriana Caraza este dublu diplomat la Universitatea “Ion Mincu” București și la Institutul “Victor Horta” din Bruxelles. În anii de studiu a participat la o serie de workshop-uri și competiții ce tratau tema ”Mobilitatea” (urbană, funcțională și mecanică). 

După absolvire s-a implicat într-un studiu universitar aplicat privind tehnologia caselor solare, participând la competiția Solar Decathlon Europe, unde alături de o echipă multidisciplinară, a trebuit să asambleze o casă modulabilă și unde au câștigat împreună Premiul II în Eficiența Energetică.

În 2018 se asociază cu Fabiola Boca, concretizând o năzuință veche, de a înființa un birou ce se bazează pe dezvoltarea palierelor de comunicare cu beneficiarii, pe studiul percepției spațiului de către alte profesii și pe lucrul concret cu materialele integrate în proiecte. 

Momentan lucrează la dezvoltarea unei strategii prin care se poate implementa conceptul de sustenabilitate în clădirile rezidențiale, în fashion-design și în obiecte cotidiene.

bottom of page